⁉️ به کجا چنین شتابان؟
🎙 محسن رهامی: به نظرم باید مذاکره مستقیم را از وزارت خارجه شروع کنیم و بعد اگر پیشرفت خوب و رضایتبخشی حاصل شد، به سطوح بالاتر برویم و سفارت خود را در آمریکا بازگشایی کنیم و آمریکا هم سفارت ما را بازگشایی کند و نشست در سطح رهبران و تصمیم گیران اصلی کشور باشد!
✍️ پینوشت: جناب رهامی، به کجا چنین شتابان؟! ظاهراً چند دهه دشمنی، کینه، خیانت، ترور و تهدید آمریکاییها بر علیه کشورمان کافی نبوده تا شما به عمق دشمنی شیطان بزرگ با جمهوری اسلامی ایران پی ببرید!
ضمنا در جریان باش که آمریکا گاو شیردهای میخواهد که با اتمام تاریخ انقضای آن در یک لحظه به آن پشت خواهد کرد؛ برای شما و همفکران غربپرستتان توصیه میکنم عاقبت متحدان نزدیک آمریکا را یک بار دیگر مرور کنید و ببینید این کشور با نزدیکترین متحدان خود چگونه رفتار کرده و میکند و آنوقت با خوش خیالی، پیشنهاد بازگشایی سفارتی را بدهید که طبق تجربه، شرّ محض بود در این کشور!
#مذاکره
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
https://splus.ir/basiratezohor