🔷گزینۀ نهایی وزارت اقتصاد مشخص شد
🔹بررسیهای رئیسجمهور و تیم اقتصادی دولت به احتمال زیاد منجر به معرفی سیدعلی مدنیزاده بهعنوان گزینۀ نهایی وزارت اقتصاد خواهد شد.
🔹مدنیزاده، استاد اقتصاد دانشگاه شریف است و در دوران دانشآموزی موفق به کسب مدال طلای المپیاد ریاضی ایران و مدال برنز المپیاد جهانی ریاضی شده.
🔹او تحصیلات تکمیلی خود را در دانشگاههای شریف، استنفورد و شیکاگو گذرانده.
پ ن :
نکته عجیب اینکه پزشکیان از واکنش منفی نمایندگان مجلس به این گزینه آگاهی دارد . حال باید دید دلیل لجاجت وی در معرفی مدنی زاده به مجلس چیست ؟؟؟
برای اینکه بدونید مدنی زاده کیه و چه سوابقی داره و انتخابش میتونه چه تبعاتی داشته باشه حتما مطالب قبلی در لینک های زیر رو مجددا مطالعه کنید و تا می تونید برای نمایندگان شهرستان تون ارسال کنید تا آگاه بشن .
انتخاب مدنی زاده فاجعه ای به مراتب وحشتناک تر از حضور همتی را برای اقتصاد کشور به همراه خواهد داشت .
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
https://splus.ir/basiratezohor