⚠️
تمجید رسانه صهیونیستی از مولوی عبدالحمید
🔻 رسانه صهیونیستی:
یک صدای جسور در جمهوری اسلامی، یک روحانی سنی که امام یکی از بزرگترین مساجد سنی در کشور است، از فلسطینیها خواست مسیر افراطگرایی را رها کنند و بهطور ضمنی اشاره کرد که حکومت تهران نیز باید دست از شعارهای «نابودی اسرائیل» بردارد.
مولوی عبدالحمید در خطبه نماز جمعه گفت: «افراطیهای اسرائیلی میکوشند فلسطینیها را نابود کنند. این نوع تفکر به سود یهودیان هم نیست.»
عبدالحمید که بهرغم داشتن سمت منصوب از سوی حکومت، بهعنوان چهرهای اپوزیسیونی شناخته میشود، گفت: «فلسطینیها نیز باید راه افراطگرایی را کنار بگذارند. آنها نباید خواستار نابودی اسرائیل شوند.» او همچنین افزود: «دیگران هم نباید خواستار نابودی اسرائیل باشند» که این انتقادی آشکار از رفتار حکومت تهران بود. او خطاب به پیروانش گفت: «بهترین راهحل برای وضعیت کنونی، ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در کنار اسرائیل است.»
‼️
این سخنان مدت ها قبل از جنگ ۱۲ روزه بیان شده بود! مواضعی که کاملا منطبق با مواضع و منافع غربی ها، کشورهای مرتجع عربی، غربگرایان داخلی و علی الخصوص رژیم تروریستی صهیونیستی است؟
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
https://splus.ir/basiratezohor