✒️ حد صبر ایرانیها چقدر است ؟
اسپوتنيک
/ ايراني ها با خونسردي هرچه تمام تر نظاره گر تحرکات آمريکايي ها و اسرائيلي ها هستند ومنتظر هستند اسرائيلي ها خود با پاي خود وارد مهلکه شوند، چرا زحمت بکشند، مردم منطقه خودشان بلد هستند از آنها پذيرايي کنند.
رسانه روسي اسپوتنيک نوشت: در برخي موارد حتي ممکن است ايراني ها ضرباتي هم متحمل شوند و در حد کوچکي به آن واکنش نشان دهند.
مثل ماجراي ترور شهيد سليماني که در پي آن ايراني ها پايگاه هاي آمريکايي در عراق را موشک باران کردند.
بر کسي پوشيده نيست که موشک باران پايگاه هاي آمريکايي در عراق دل ايراني ها را خنک نکرده.
بسياري سوال مي کنند پس ايران مي خواهد چه کار کند؟
خوب مقام معظم رهبري امام خامنهای به صراحت بيان کردند که پاسخ ايران خارج کردن آمريکايي ها از منطقه است.
آيا اين شبيه يک بازي شطرنج است يا بازي بوکس؟
خوب همه مي دانند در زمينه شطرنج سياسي ايراني ها هيچ رقيبي ندارند و به سبک قاليبافان قالي خود را آرام آرام مي بافند و در نهايت تلاش مي کنند آن را به بهترين قيمت بفروشند.
اين شطرنج سياسي را مي توانيم در تحرکات ديپلماتيک ايران به خوبي مشاهده کنيم.
اما در زمينه ضربه هايي که طي اين مدت به ايراني ها وارد شده بايد گفت آنها تاکتيک مشت زن هاي حرفه اي را براي خود انتخاب کرده اند.
بي شک معروف ترين مشت زن قرن اخير محمد علي کلي بود و تا به امروز هم شهرت وي زبان زد خاص و عام است.
آنهايي که مسابقات مشت زني محمد علي کلي را پيگيري مي کردند شايد به ياد دارند وي دو استراتژي در بازي خود داشت، يکي رقص پاي معروف اش که اعصاب طرف مقابل را با آن خورد مي کرد و ديگري اينکه ضربات مشت زن مقابل را تا جايي تحمل مي کرد که طرف شديدا خسته شود و در نهايت با ضربه فني کار را تمام کند.
درست است که ايراني ها چند ضربه سنگين از آمريکايي ها و اسرائيلي ها خورده اند اما کاملا مشخص است آنها در صدد چيدن مهره هاي خود آنگونه که مي خواهند هستند و صبر آنها هم به اين دليل مي باشد که منتظر فرصت مناسب براي ضربه زدن به حريف هستند.
شايد آمريکايي ها خيلي قدرتمند باشند اما به هر حال ايراني ها هم مي دانند که کجاي آمريکايي ها درد مي کند و منتظر فرصت مناسب مي باشند که ضربه فني را در زمان مناسب وارد کنند.
اگر به ياد داشته باشيد اوايل انقلاب وقتي که دانشجويان خط امام سفارت آمريکا را تسخير کردند مذاکرات زيادي ميان ايرانيها و آمريکايي ها انجام شد و در نهايت بنا شد که گروگان ها آزاد شوند، آقاي کارتر اميدوار بود با آزادي گروگان ها بتواند امتيازاتي به دست آورد تا مجددا در آمريکا انتخاب شود و تلاش داشت به قول معروف سر ايراني ها کلاه بگذارد.
ايراني ها هم کاملا متوجه بودند که چه اتفاقي در حال رخ دادن است ولي خودشان را به ناداني زده بودند.
در حالي که کارتر تصور مي کرد که مي تواند سر ايراني ها کلاه بگذارد ايراني ها تا لحظه آخر گروگانها را نگه داشتند و به يکباره زمان تحليف ريگان گروگان ها را آزاد کردند و مشخص شد که پشت پرده با تيم رونالد ريگان بسته بودند تا کارتر را سرنگون کنند.
قطعا آقاي ترامپ هم چند ماه بعد متوجه خواهد شد ايراني ها چه نقشه اي براي پاسخ به او در چنته دارند.
در پايان بايد گفت قاليبافتن ايراني ها نشان مي دهد صبر ايراني ها بسيار طولاني است تا حدي که آمريکايي ها تصور نخواهند کرد، براي ايراني ها مهم نتيجه است و نه سر و صدا.
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
http://sapp.ir/basiratezohor
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor