🔴 قال علی علیه السلام:
إِنَّمَا النَّاسُ مَعَ الْمُلُوكِ وَ الدُّنْيَا
نهج البلاغه خطبه ۲۱۰
🔹روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد، دیروز با چاپ عکس رئیسی در اندازه بزرگ در صفحه نخست با تیتر «سلام بر ابراهیم» از پیروزی او استقبال کرد. لازم به ذکر است مدیران مسئول روزنامه های اصلاح طلب قبل از انتخابات به دیدار رئیسی رفته بودند.
🔹اقدامات اینگونه در ماههای آینده مکرر انجام خواهد گرفت و البته، عناصر بوقلمون صفت و همیشه آویزان به میز در ارگان امنیتی دولت نیز در صف مقدم این افراد خواهند بود.
🔹افرادی که هشت سال، یک نفس به ساز روحانی رقصیده و برای منتقدان حزب اللهی پرونده سازی می کردند، اکنون برای خیرمقدم به رییسی پیشقدم شده اند. باید مراقبت کرد در پرونده سازی برای اصلاح طلبان و اربابان سابق دولتی خود، موازین شرع و اخلاق را زیر پا نگذارند و از آن طرف پشت بام سقوط نکنند و از هول هلیم در دیگ نیفتند.
🔹در اصفهان فقط یک قلم، دو مرتبه خرابکاری نطنز و بیش از ده میلیارد دلار - قریب یک پنجم بودجه سالانه کل کشور - خسارت به بیت المال، "تخم دوزرده" برادران بوده که هنوز تاوانش را پس نداده و پاسخگو نبوده اند.
استقبال عجیب روزنامه اصلاح طلب از پیروزی رئیسی! /
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
http://sapp.ir/basiratezohor
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor