🎥 دستگیری رئیس سازمان "آوزف نازیسم "یهودی الاصل با نام "یاشین حمیم"
🔺 او یکی از مربیان تروریست های داعش در عراق بود و در درگیری با نیروهای مقاومت شکست سنگینی خورد و با پوشش زنانه فرار کرد.
🔺این تروریست در یکی از مصاحبه هایش گفته بود حاج قاسم در هر جنگی وارد شود کار دشمنانش تمام است قاسم سلیمانی یک کابوس ترس بود برای من و من شبها از ترس او با وحشت در مخفیگاهم خواب را سپری میکردم .
🔺وی صاحب یک گروه بسیار مخوف در اوکراین بود. او برخیلی از زمین های زراعتی اوکراین مثل گندم و جو تسلط و نفوذ داشت و صادرات بخش عمده ای از غلات اوکراین بوسیله این شخص انجام می شد.
🔺 او تجارت مواد مخدر به اروپا رابرعهده داشت، با شیخ های عرب حاشیه خلیج فارس تجارت اسلحه و صادرات دختران اوکراینی را انجام می داد.
🔺تمام نیرو های زیر دستش تربیت شده در شرکت "بلاک واتر " امریکا بوده که اکنون به دام نیروهای روسی در شهر "ماریوپل" افتاد و به روسیه انتقال یافت.
👈
#خبرهای_کم_ولی_خاص👇
http://sapp.ir/basiratezohor
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor