🔴
شیخ نعیم قاسم: شرایط پس از حمله به قطر متفاوت از قبل آن است
🔹تمام منطقه در مقابل یک نقطه عطف سیاسی خطرناک قرار دارد.
🔹اسرائیل یک موجودیت توسعهگرا است که هدف از وجود آن، این است که تکهای از غرب و ابزاری در دست آمریکا و مترسکی برای منطقه باشد که مانع از استقلال منطقه شود.
🔹جنگ نرم، تحریمها و توافقهای ابراهیم باعث تحقق دستاورد خالص و سریعی نخواهد شد که آمریکا و اسرائیل میخواهند.
🔹پس از حمله به قطر؛ هدف قرار دادن مقاومت، نظامها و ملتها و هر مانع جغرافیایی و سیاسی در مقابل پروژه «اسرائیل بزرگ» آغاز شد.
🔹هدف رژیم صهیونیستی عبارت از فلسطین، لبنان، اردن، مصر، سوریه، عراق، عربستان، یمن و ایران شده است.
🔹من از عربستان میخواهم که بر اساس این واقعیت که "اسرائیل" و نه مقاومت، دشمن است، وارد گفتگو شود و اختلافات گذشته را کنار بگذارد.
🔹ما به شما اطمینان میدهیم که سلاحهای مقاومت به سمت دشمن اسرائیلی است، نه لبنان، نه عربستان یا هر مکان یا طرف دیگری در جهان.
🔹مقاومت بر خلاف خواسته اسرائیل و آمریکا ادامه خواهد یافت. مقاومت فقط میتواند سربلند باقی بماند. اگر اسرائیل میخواهد به آن پایان دهد، باید بداند که خودش بعداً با پایداری رزمندگان مقاومت به پایان خواهد رسید.
🎴به کانال #اخبار2020 بپیوندید 👇
@bisto20_irib @bisto20_irib
@bisto20_irib @bisto20_irib