🔺 صدور حکم قطعی پرونده اختلاس و ارتشاء در آب منطقهای اردبیل
رئیس کل دادگستری استان اردبیل:
🔹مطابق با رأی قطعی دادگاه تجدیدنظر، «سلامت عزیزی»، مدیر آب منطقهای شهرستان اردبیل از بابت مشارکت در اختلاس به هفت سال حبس، یک میلیارد ریال جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم شده است.
🔹همچنین از بابت ارتشاء به هفت سال حبس، یک میلیارد ریال جزای نقدی، ۷۴ ضربه شلاق و انفصال دائم محکوم شده است.
🔹این فرد بابت تبانی در معاملات دولتی، معاونت در جعل اسناد دولتی و سوءاستفاده از موقعیت شغلی و جلوگیری از اجرای قوانین مملکتی نیز به حبس و جزای نقدی محکوم شد که نامبرده مجموعا محکوم به تحمل ۲۰ سال حبس خواهد بود.
🔹«موسی جوادی» متهم دیگر این پرونده بابت مشارکت در اختلاس به ۷ سال حبس، بابت ارتشاء به ۷ سال حبس، جعل اسناد رسمی به ۲ سال حبس و ۳ فقره یک میلیارد ریال جزای نقدی و در مجموع ۲۱ سال حبس محکوم شده است.
🎴 کانال
#اخبار_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc