🚨اسماعیلی: پرونده قتل رومینا اشرفی را با قاطعیت رسیدگی خواهیم کرد
سخنگوی قوه قضاییه:
🔸پرونده قتل رومینا اشرفی را با قاطعیت رسیدگی خواهیم کرد و این را می گوییم که برای ما نوع جنایت فرقی ندارد و هر کسی مرتکب جنایت و قتل شود ما به پرونده به طور قاطع رسیدگی خواهیم کرد.
🔸در لایحه حفظ کرامت بانوان آورده شده که اگر قتل به گونهای شود که متهم قصاص نشود حتما مجازات باید تشدید شود.
🔸البته برخی از افرادی هم که یک روزی درباره عدم قصاص حرف میزدند و مطلب می نوشتند امروز داعیه دار قصاص پدر رومینا شدهاند.
🔸پرونده عیسی شریفی در سازمان قضایی نیروهای مسلح است و به دادگاه ارسال شده است؛ تاکنون چهل جلسه دادگاه در این خصوص برگزار شده و به زودی شاهد صدور حکم خواهیم بود. این پرونده دو متهم بازداشتی دارد و تعدادی از متهمان هم آزاد هستند.
🔸در حوزه پروندههای مفاسد اقتصادی میان قاضی و سایر متهمان تفاوتی قائل نیستیم و هر کجا که فسادی رخ بدهد اسامی متهمان را اعلام خواهیم کرد.
🎴 اخبار
#بخش_خبری_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc