🔹تکمیلی | در پی یک فراخوان تعداد کمی از مردم بهبهان برای اعتراض به وضعیت اقتصادی در ساعت ۲۱ پنجشنبه در میدان بانک ملی این شهرستان تجمع کردند.
🔹 ابتدا پلیس سعی داشت تا با مذاکرده این افراد را متفرق کند اما آنها نه تنها متفرق نشدند بلکه اقدام به سردادن شعارهای هنجارشکنانه کردند به همین دلیل پلیس هم با صلابت اقدام به متفرق کردن آنها نمود.
🔹فرمانده انتظامی بهبهان اضافه کرد: خوشبختانه با تدابیر انجام شده هیچگونه خسارات مالی و تلفات جانی در این تجمع به وجود نیامد و افراد تجمع کننده هم به منازلشان هدایت شدند.
🔹وی افزود: مردم باید بدانند که افراد و گروههای معاند در شرایط حساس کنونی قصد تحریک مردم و ضربه زدن به نظام را دارند و به طور حتم می خواهند با تحریک احساسات مردم در جامعه تنش ایجاد کنند زیرا آنها به هیچ عنوان دوستخواه مردم نیستند و برای ضربه زدن به نظام قسم یاد کرده اند.
🎴 اخبار
#بخش_خبری_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc