🚨جملات بسیار مهم و صریح از رهبر معظم انقلاب درباره عدالت آموزشی و حذف نقش پول از برخورداری آموزشی
🔹نگاه غیرعدالتمحور، این است که ما در کشور مدارس پیشرفتهی مجهز به بهترین تجهیزات در یک جاهایی و مدارس محروم کپری یا شبهکپری در یک مناطق دیگر داشته باشیم؛ معلم ممتاز برجسته برای تعدادی از مدارس، و معلمان خسته یا کمسواد برای تعداد دیگری از مدارس داشته باشیم؛ این درست ضدّ نگاه عدالتمحور است.
🔹نتیجه چه خواهد شد؟ نتیجه اینکه: جمعی از کودکان امروز ما بدون هیچ دلیلی (جز اینکه یا پول دارند یا در یک منطقهی برخوردار زندگی میکنند) از عالیترین تحصیلات برخوردار خواهند شاد و یک عدهی دیگر در سطوح بسیار پایینی خواهند ماند، پیش نخواهند رفت و استعدادهایشان رشد نخواهد کرد.
🔹البته عدالت به معنای این نیست که ما با همهی استعدادها با یک شیوه برخورد کنیم؛ نه، استعدادها بالاخره مختلف است؛ نباید بگذاریم استعدادی ضایع بشود و برای پرورش استعدادها بایستی تدبیر بیندیشیم؛ در این تردیدی نیست. امّا ملاک، باید استعدادها باشد، لاغیر. (۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۵)
🎴 اخبار
#بخش_خبری_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc