🔻اگر دولت شهید رئیسی ادامه مییافت به رشد ۸ درصدی میرسیدیم همچنانکه در عرض سه سال، رشد اقتصادی از صفر به بالای ۵ درصد رسید
محسن منصوری معاون اجرایی رئیسجمور و سرپرست نهاد ریاستجمهوری در دولت سیزدهم در مراسم پاسداشت شهدای خدمت که روز پنجشنبه در شهر پردیس برگزار شد، گفت:
🔹زیباترین و کاملترین تصویر از شخصیت و مدیریت شهید رئیسی توسط مقام معظم رهبری ترسیم شد.
🔹رویکرد مهم شهید رییسی در سفرهای استانی، توزیع عادلانه منابع با هدف پیشرفت متوازن کشور و رفع محرومیت از استانها و شهرستانهای کمبرخوردار بود.
🔹اگر دولت شهید رئیسی ادامه پیدا میکرد ما به رشد اقتصادی ۸ درصدی میرسیدیم چون در یک بازه زمانی کمتر از سه سال، رشد اقتصادی از صفر به بالای ۵ درصد رسید.
🔹در دولت سیزدهم، نهضت بزرگ ساخت مسکن در کل کشور به راه افتاد بهگونهای که شاخص رشد اقتصادی مسکن که قبل از دولت شهید رئیسی در سال ۱۴۰۰ منفی ۷ درصد بود بعد از گذشت دو سال این عدد به مثبت ۷ درصد رسید.
🔹روزهای تعطیل در کشور برای مدیران شهید رئیسی، اوج کار و تلاش بود؛ روز جمعه در دولت سیزدهم باید بیشتر از روز تعطیل کار میکردند.
https://eitaa.com/cyberarmy