🔻لزوم پایان سیرک آمریکایی-اسرائیلی در غزه
🔹رهبر انصارالله با تاکید بر اینکه باید به نمایش آمریکا در غزه به بهانه توزیع کمکهای بشر دوستانه پایان داد، گفت: اسرائیل هیچگاه به دنبال اقدامات بشردوستانه در غزه نبوده، بلکه این رژیم یک دشمن وحشی، جنایتکار و متجاوز است. لذا باید فعالیت گستردهای در سطح بین الملل برای فشار علیه آمریکا و اسرائیل در این زمینه صورت گیرد.
🔹الحوثی با بیان اینکه اسرائیل همچنان از ورود سوخت به نوار غزه جلوگیری کرده و همین مسئله آب شرب را تحت تاثیر داده، تصریح کرد: دشمن اسرائیلی همچنان در حال تخریب ساختمانها و منازل مسکونی است تا به صورت کامل غزه را نابود کند.
🔹در واقع هدف از تمامی این اقدامات جنایتکارانه، کوچاندن اجباری ملت فلسطین از نوار غزه است یورش صهیونیستها به مسجد الاقصی و اخراج نمازگزاران و بستن آن به صورت کامل و تبدیل آن به یک پادگان نظامی یک تحول بسیار خطرناک است.
https://eitaa.com/cyberarmy