🔺شرکت وزیر علوم در نشست جهانی یونسکو در پاریس
🔹وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ایران در نشست جهانی وزیران علوم کشورهای عضو یونسکو با عنوان «دیپلماسی علمی در جهان به سرعت در حال تغییر: صلحسازی در ذهن مردان و زنان» در پاریس شرکت کرد. این اولین حضور وزیر علوم ایران در نشست جهانی یونسکو پس از سال ۱۳۹۷ بود.
🔹در این نشست که از پنجم تا هفتم فروردین در مقر یونسکو برگزار شد، دکتر حسین سیمایی سه بیانیه در صحن اصلی نشست قرائت کرد که طی آنها به مواضع و نگرش جمهوری اسلامی ایران در رابطه با موضوعاتی از جمله «دیپلماسی علمی نوین برای مهار چالشهای قرن ۲۱»، «نقش دیپلماسی علمی در ترویج نگرش باز و تضمینکننده امنیت در پژوهشهای علمی»، و «نقش دیپلماسی علمی در گسترش همکاریهای عادلانه برای توسعه و استفاده مسئولانه از فنآوریهای نوین و در حال ظهور» پرداخت.
🔹حسین سیمایی در حاشیه این نشست با قائممقام و معاونان علمی، آموزشی و روابط خارجی یونسکو، وزرای علوم و معاونان دیگر کشورها و همچنین اساتید ایرانی مقیم فرانسه و آلمان به طور جداگانه دیدار و گفتگو کرد.
🔹حضور در ضیافت افطار سفارت ایران در پاریس، دفتر نمایندگی عراق در یونسکو و همچنین شرکت دبیرکل کمیسوین ملی یونسکو و نماینده دائمی ایران در یونسکو در کنسرت موسیقی علیرضا قربانی که از سوی دفتر نمایندگی ایران در یونسکو و سفارت جمهوری اسلامی با شرکت تعداد زیادی از ایرانیان مقیم فرانسه و اروپا برگزار شد، از دیگر برنامههای برگزار شده طی سفر وزیر علوم به پاریس بود.
https://dolat.ir/detail/460578
🇮🇷
#همه_باهم_برای_ایران
🆔
@DrMasoudPezeshkian_Ir 💯