📞
تماس معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان منابع طبیعی با فرمانده مجروح یگان حفاظت / دستور پیگیری ویژه پرونده درگیری با قاچاقچیان چوب
🔸در پی مجروح شدن مهندس بهاری فرمانده یگان حفاظت شهرستان اشتهارد استان البرز در جریان درگیری با قاچاقچیان چوب ، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با این جنگلبان فداکار تماس تلفنی برقرار کرد و از وضعیت عمومی و روند درمانی وی مطلع شد.
🔺این فرمانده ایثارگر که بر اثر اصابت گلوله ساچمهای از ناحیه چشم دچار آسیب شده بود، پس از طی مراحل درمانی اولیه از بیمارستان مرخص شده و هماکنون در حال پیگیری ادامه درمان است.
🔰 دکتر تیموری در این تماس، ضمن آرزوی سلامتی کامل، بر حمایت همهجانبه سازمان از ایشان تأکید کرد و افزود: «اطمینان داشته باشید که روند درمان، حمایتهای لازم و پیگیری حقوقی این موضوع با جدیت دنبال خواهد شد.»
🔸معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین با قدردانی از رشادتها و ایستادگی نیروهای یگان حفاظت در برابر تخریبگران منابع طبیعی، به مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز دستور داد که موضوع درمانی و پیگیری قضایی پرونده با جدیت و تا حصول نتیجه نهایی دنبال شود.
🆔
@DrMasoudPezeshkian_Ir 💯