🔴 اگر دو بالگرد داشتیم پلاسکو فرو نمی ریخت!
🔹سال 1315 همزمان با ایجاد اولین فرودگاه نظامی در ایران، اولین و تنها شرکت هواپیمایی خدمات ویژه برای امداد، اطفا حریق و امور کشاورزی نیز راه اندازی شد و تا سال ٩١ با کادری متخصص در حال ادامه فعالیت بود تا اینکه خصوصی سازی شد و به شهرداری قزوین واگذار گردید و پس از آن شرکت به نابودی کشیده شد و هواپیماها و بالگردهای آن برای مقاصد تفریحی استفاده شدند و البته پلاسکو، جنگل های زاگرس، برج چالوس و غیره در آتش سوختند
🔹شرکت هواپیمایی خدمات ویژه، چهار فرودگاه استاندارد در دزفول خوزستان، مرودشت فارس، قزوین و گرگان داشت و بیشتر از ۲۰۰ باند آسفالته در سراسر کشور از آن این شرکت بود.
🔹واگذاری شرکت هواپیمایی خدمات ویژه به شهرداری قزوین، جنجال زیادی به پا کرد و رسانهها گزارشهای انتقادی متعددی درباره آن نوشتند. در این میان شهرداری قزوین که از ابتدا برای اموال شرکت و زمین های آن دندان تیز کرده بود هم در نگهداری شرکت موفق نبود و تمام هواپیماها زمینگیر شدند و شرکت تقریبا تعطیل شد.
🔹اعتراضها به واگذاری و سرنوشت شرکت چنان بالا گرفت که دولت یازدهم در واپسین روزهای سال ۹۳ دستور داد که معامله واگذاری شرکت هواپیمایی خدمات ویژه باطل شود ولی عملا فایده ای برای این شرکت نداشت و با اضافه شدن تحریم ها، سرپا شدن شرکت منتفی شد.
🔹کشور در ازای تعطیلی این شرکت ضرر بزرگی را متحمل شده است و خواهد شد تنها این جمله را به خاطر بیاورید که عضو شورای شهر تهران گفته بود «اگر دو بالگرد داشتیم پلاسکو فرو نمی ریخت.»
👇این کانال را به دوستانتان معرفی کنید👇
🌍🇮🇷
#کانال_گام_دوم_انقلاب ✌️
➡️
@gamedovomeenqelab
📣تلگرام ↙️
🔵
https://t.me/joinchat/SWvK519Zubnkgn5-
📣 ایتا ↙️
🔴
https://eitaa.com/joinchat/3861577738C3c3b839fff