آیت الله علیدوست:
📌بیتوجهی به بیانیه گام دوم کشور را گرفتار ارتجاع میکند
🔸آیت الله ابوالقاسم علیدوست عضو جامعه مدرسین حوزه در گفتگویی با اشاره به محورهای بیانیه گام دوم انقلاب گفت: «در این بیانیه هفت محور وجود دارد که حوزه می تواند نقش مهمی در بخشی از محورها از جمله آموزش و پرورش، پژوهش و... داشته باشد.»
🔻وی با بیان اینکه حوزه علمیه می تواند به نحو معقولی در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب نقش ایفا کند، گفت: «یکی از مخاطبان اصلی محورهای بیانیه گام دوم انقلاب، حوزه های علمیه هستند که می توانند با حوصله، تأمل و برنامه ریزی نقش مهمی را داشته باشند، همانطور که دیگر نهادها نیز باید نقش خود را ایفا کنند و ما راهی غیر از این نداریم.»
🔻عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درباره الزامات بیانیه گام دوم انقلاب تصریح کرد: «اگر به مصالح کشور، نظام، مردم و مکتب معتقد هستیم، باید خارج از سر و صدا و همایش و امثال ذلک، آن مفادها را عملی کنیم.»
🔹ادامه گفت و گو را در آدرس زیر بخوانید: 👇
https://b2n.ir/478504
#تحلیل_نخبگان_گام_دومی
#جهاد_تبیین
#نهضت_فراگیر_روشنگری
🇮🇷✊🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷✊🇮🇷
☄ به گام دومی ها بپیوندید👇
🆔
@gamedovomenghelab
دنبال
#فهم_عمیق #تبیین_قوی هستی☝️