🔰 امام جمعه برازجان: فستیوال کوچه بوشهر بهانهای برای ترویج کشف حجاب و شکستن خطوط قرمز شده است.
🔹ایشان با اشاره به رویداد فستیوال منحرف «کوچه» در بوشهر گفت: متاسفانه در سرزمین غیرت و مقاومت، جایی که شهید رئیس علی دلواری و شهید نادر مهدوی برای دفاع از شرافت این خاک جان دادند، امروز شاهد اجرای فستیوالی هستیم که نه تنها نشانی از فرهنگ اصیل بوشهر ندارد، بلکه تبدیل به صحنهای از ولنگاری، ابتذال فرهنگی و بیحیایی شده است.
🔹حجت الاسلام مصلح گفت: فستیوال «کوچه» با شعار کاذب خیام خوانی و ترویج فرهنگ سنتی و اصیل بوشهر، بهانهای شده برای ترویج اختلاط، رقص، کشف حجاب و شکستن خطوط قرمز شرع و عرف کاری که اینان مروج آنند، انسان را یاد عملکرد بنیاد فرح پهلوی می اندازد. آیا این است میراث فرهنگی بوشهر؟ آیا شهدای ما برای ترویج چنین ولنگاری هایی جان دادند، یا حفظ ارزش های ایرانی و اسلامی؟ آیا غیرت مردم بوشهر اجازه میدهند به نام فرهنگ و به نام آنان، ابتذال، فساد و فحشا و عبور از حدود الهی ترویج شود؟
🔹حجت الاسلام مصلح گفت: مسؤولان فرهنگی، سیاسی و امنیتی استان باید جلو این برنامه های مستهجن را بگیرند و اجازه ندهند صحنه های ابتذال سال گذشته تکرار شود.
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir