🔰 ادعای جدید غرب وحشی: کودککشی جرم نیست!
اساتید دانشگاههای استرالیا: نوزاد متولدشده، انسان کامل نیست و مادر حق دارد او را از بین ببرد
🔻 دو استاد دانشگاه در رشته فلسفه، در مقالهای در ژورنال اخلاق پزشکی ادعا کردند که زنان باید این حق را داشته باشند که نوزادان متولد شده خود را به قتل برسانند.
🔻آلبرتو جوبیلینی از دانشگاه موناش و فرانچسکا مینروا از دانشگاه ملبورن استرالیا، در مقاله خود مدعی شدند که نوزاد انسان کامل نیست، و خواسته مادران بر جان آنها برتری دارد.
🔻آنها بر این اساس این نتیجه گرفتند که اگر مادری نخواهد نوزادی که به دنیا آمده را بزرگ کند باید این حق را داشته باشد که این نوزاد را به قتل برساند.
🔻انتشار این مقاله باعث شد سیلی از انتقادها علیه نویسندگان و ژورنال روانه شود. اما سردبیر ژورنال حاضر نشد آن را حذف کند.
🔻از زمان قانونی شدن سقطجنین در بسیاری از کشورها، مخالفان سقطجنین این ادعا را مطرح میکردند که آزادی سقط نهایتاً به پذیرش شدید قتل نوزادان متولدشده نیز منجر خواهد شد.
#غرب_وحشی #حقوق_بشر
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir