📌
دانشجویان را محاکمه کنید!
▪️پس از انقلاب اسلامی، بسیاری از کسانی که در صف مبارزه با رژیم پهلوی بودند، نتوانستند در سوی درست تاریخ بایستند و فرصت حضور در صف انقلابیون را از خویش دریغ کردند، تا جایی که حتی در برابر نظر قاطع رهبر انقلاب ایستادند و با وجودی که حضرت امام از تسخیر سفارت آمریکا به «انقلاب دوم» و «انقلابی مهمتر از انقلاب اول» تعبیر کرده بودند، در جبهه مقابل ایستادند و خواهان محاکمه دانشجویان پیرو خط امام شدند.
▫️در گنجینه اسناد «مرکز اسناد انقلاب اسلامی» نامهای هست خطاب به ملت ایران برای «تقاضای تشکیل دادگاه ملی» برای کسانی که سفارت را به تسخیر درآوردهاند. این نامه به قلم علیاصغر حاج سیدجوادی، فعال سیاسی عضو جبهه ملی است که در نهم بهمن ماه ۱۳۵۹ به رشته تحریر درآمده است.
▪️وی مخالفت شدید خود را با این اقدام دانشجویان پیرو خط امام در نامهای سرگشاده خطاب به ملت ایران ابراز کرده است و این حرکت دانشجویان مسلمان را حرکتی ضدانقلابی و در حمایت از امپریالیسم آمریکا عنوان کرده است. تصویر نامه مذکور برای نخستین بار است که منتشر میشود.
🔗
ادامهٔ مطلب
@irdc_ir