بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از کارهای خوب که در سالهای اخیر با فراز و نشیبهایی عملیاتی شده است ارائه گزارش اقدامات از سوی مسولین است که اتفاقا حضرت آقا بر ارائه گزارش اقدامات به ملت تاکیداتی داشته اند.
حال ضمن تقدیر و تشکر از مسولین بویژه مسولین فراجا و قوه قضاییه در ارائه گزارش و اقدامات در مقاطع مختلف از جمله برخورد با برهم زنندگان امنیت اجتماعی و اراذل و اوباش و امنیت اقتصادی؛ لازم است این عزیزان نیز گزارشی ارائه نمایند که در راستای اجرای احکام الهی و مقابله با تظاهر به روزه خواری در ملا عام با چند نفر برخورد شده است.
قطعا ارائه گزارش از سوی این عزیزان شبهات زیادی که پیرامون روزه خواری در ملا عام است را روشن خواهد کرد که کدام دستگاه ها با کوتاهی خود باعث شده اند که برخی بدون رعایت حفظ حرمت ماه مبارک رمضان به راحتی و در مقابل دیدگان همگان اقدام به روزه خواری می کنند.
منتظر پاسخ مسولین ذی ربط هستیم
مطالبه گری ما در خصوص قصور و کوتاهی مسولین در راستای اجرای احکام الهی ادامه خواهد داشت.
حاج محمود مهدی پور
فعال سیاسی اجتماعی