مسیح علی نژاد برای فروش وطن، چقدر دستمزد گرفته است؟
🔹 برخی اسناد که در سالهای اخیر منتشر شده، حکایت از آن دارد که این فعال رسانهای ضدانقلاب، برای این خیانت خود به ملت ایران و خوشرقصی برای اربابان آمریکاییاش، تاکنون چند قرارداد به ارزش بیش از ۲۳۱هزار دلار با دولت آمریکا منعقد کرده است.
🔹بر اساس اطلاعات منتشر شده در سایت
www.insidegov.com، مسیح علینژاد بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ سه قرارداد با «شورای مدیران خبررسانی» (مشهور به«BBG») وابسته به دولت آمریکا منعقد کرده.
🔹
در نخستین قرارداد
کارفرما به پرداخت 250/61دلار به علینژاد در ازای ارائه خدمات بهعنوان مجری، نویسنده و گزارشگر برای بخش فارسی «صدای آمریکا» در بازه زمانی «۲۷مه ۲۰۱۵» تا «۳۰سپتامبر ۲۰۱۶» (۶خرداد ۱۳۹۴ تا ۹ مهر ۱۳۹۵) موظف شده است.
🔹
قرارداد دوم
نیز پرداخت 85/600دلار به کارپذیر در ازای وظائف فوقالذکر را شامل میشود.
🔹
قرارداد سوم
نیز با پرداخت 85/600دلار به علینژاد در ازای کار از تاریخ یک جولای ۲۰۱۶ تا ۳۱آگوست ۲۰۱۷ (۱۱تیر ۱۳۹۵ تا ۹شهریور۱۳۹۶) موافقت شده است./همشهری
@javaan_enghelabi🇮🇷