بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
🔻هتک حرمت ساحت قدس قرآنی در مقابل بی تفاوتی و سکوت پلیس سوئد و مقامات آن کشور که به انگیزه جریحه دار نمودن احساسات مسلمانان از ناحیه گروهی از افراطیون معاند صورت گرفت موجب خشم و نفرت مسلمانان و تمامی آزادی خواهان جهان گردید.
🔻چنین توهین و اسائه ادبی، تناقضی آشکار میان گفتار و کردار برخی از مدعیان آزادی حقوق بشر و احترام به ادیان را اثبات کردند و دستاورد آن جز ترویج خشونت و چند دستگی میان مردم نخواهد بود.
🔻اهانت به قرآن کریم اهانت به همه انبیای الهی و تمامی ارزش های انسانی است و برای عاملان آن نتیجه ای جز رسوایی و ذلت بدنبال نخواهد داشت.
🔻ما طلاب، فضلاء، اساتید و مسئولین حوزه علمیه آیت الله ایروانی(ره) ضمن محکوم نمودن این هتاکی به ساحت قدسی کلام الهی، از مسئولان و نهادهای مربوطه سوئد می خواهیم که جسارت کنندگان را تحت پیگرد قرار دهند تا از تکرار چنین فجایعی جلوگیری گردد و از مسلمانان و پیروان سایر ادیان نیز انتظار می رود با محکوم نمودن این گستاخی و نابخردی، پایبندی خود به اصل احترام به ادیان و مقدسات دینی را به نمایش گذارند.
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
حوزه علمیه حضرت آیت الله ایروانی(ره)
••┈┈•••✾•••┈┈••
📬کانال رسمی
مدرسه علمیه آیت الله ایروانی(ره)
@howzeh_iravani