🔹مدیرکل مشارکت های اجتماعی جوانان در جمع سمن های استان همدان :
تسهیل نقش آفرینی جوانان در فعالیتهای اجتماعی از اولویت های وزارت ورزش و جوانان است
علی پارسانیا در سفر یک روزه به استان همدان که به مناسبت هفته تشکل ها و مشارکت های اجتماعی انجام شد، با سازمان های مردم نهاد جوانان دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست که معاون استاندار همدان، مدیرکل بانوان و مدیرکل اموراجتماعی همدان نیز حضور داشتند پارسانیا ضمن تقدیر از اهتمام ویژه مدیرکل ورزش و جوانان استان نسبت به فعالیت های حوزه جوانان و سمن ها، گزارشی از اقدامات اخیر صورت گرفته در اداره کل مشارکت های اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان ارائه کرد.
وی با بیان این که تسهیل حضور جوانان دغدغه مند، جهت نقش آفرینی در فعالیتهای اجتماعی از اولویت های ماست، افزود: سامانه صدور مجوز ها و تدوین و رونمایی از نظامنامه آموزشی سازمان های مردم نهاد و همچنین ایجاد ۳۱ رابط خبری جهت انتقال اخبار سمن ها و ۳۱ رابط حقوقی جهت آموزش و مشاوره سمن ها در مسائل حقوقی و قوانین ومقررات از جمله اقدامات مهم در اداره مشارکت های اجتماعی جوانان است که تلاش کردیم این موضوعات با دقت و کار کارشناسی مجدانه صورت پذیرد .
https://news.msy.gov.ir/news/2740030.htm
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
#جشنواره_اتفاق
#اداره_کل_مشارکتهای_اجتماعی
🆔
@javanan_msy