📣 بخشش قاتل ۱۸ ساله به حرمت «حضرت زهرا(سلام الله علیها)» در کرمان
معاون قضائی رئیس کل و معاون توسعه حل اختلاف دادگستری استان کرمان:
🔸در سال ۱۴۰۰ بر اثر درگیری خانوادگی پسر نوجوانی یکی از اعضای خانواده خود را به قتل رسانید که پس از طی مراحل و تشریفات قانونی حکم مراجع قضائی به جرم قتل عمد محکوم به قصاص نفس تایید و قاتل در انتظار اجرای حکم بود.
🔸با ورود موثر اعضای شورای حل اختلاف کانون اصلاح تربیت و پس از طی چندین جلسه سازش در مدت 2 سال نهایتا اولیاء دم از حق قانونی خودگذشتند و رضایت کامل و بیقید و شرط خود را با گذشت و ایثار خالصانه خود اعلام کرده و پرونده پس از ۲ سال به مصالحه ختم شد.
🔸 این مقام قضائی ضمن اشاره به کلام نبی اکرم اسلام که فرمود :یکی از ویژگیهای هفتگانهای که جبرئیل آرزو کرد که از فرزندان آدم باشد آشتی میان دو نفر است، گفت : به فرموده پیامبر اکرم(صلی الله علیه واله) اصلاح و سازش میان مسلمانان برای انسان بالاترین صدقه و احسان به شمار میآید.
🔸با ما به روز باشید، جدید ترین اخبار استان کرمان و اخبار استخدامی در رسانه خبری کرمان من
@kerman_man