♦️زوج کرمانی صلح کردند، ۱۷ پرونده مختومه شد
رییس محاکم کیفری ۲ شهر کرمان:
🔹صلح و سازش بین یک زوج کرمانی موجب مختومه شدن ۱۷ پرونده در دستگاه قضایی و مراجع انتظامی در کرمان شد.
🔹در پی اختلاف شدید بین یک زوج کرمانی در طول ۲ سال، تعداد زیادی پرونده در مراجع مختلف اعم از دادگاه حقوقی، دادگاه جزائی، دادسرا، دادگاه خانواده، شورای حل اختلاف و مراجع انتظامی تشکیل شده بود.
🔹با توجه به جلسات صلح و سازش صورت گرفته در دادگاه کیفری ۲ کرمان، نامبردگان ضمن توافق با یکدیگر نسبت به از جریان خارج شدن تمام پرونده ها رضایت داده و این اقدام منجر به مختومه شدن تعداد زیادی پرونده در مراجع مختلف شد.
🔹 این زوج کرمانی در مراجع مختلف، شکایات متعددی علیه یکدیگر مطرح کرده بودند، با بررسی سیستم مدیریت پرونده، این زوج فقط در محاکم کرمان ۷ فقره پرونده در جریان رسیدگی داشتند که با صلح و سازش تمام پرونده ها مختومه شد.
🔹با صلح و سازش این زوج کرمانی همچنین بیش از ۱۰ پرونده دیگر نیز در سایر مراجع مختومه شده است.
🔺با ما به روز باشید، جدید ترین اخبار استان در رسانه خبری کرمان آینده
@kerman_ayandeh