💢کشف سیگارهای کشنده در مناطق تحت کنترل نیروهای وابسته به امارات در یمن
🔹منابع یمنی اعلام کردند سیگارهای خطرناک و کشنده در مناطق تحت کنترل شبه نظامیان جدایی طلب تحت حمایت امارات موسوم به شورای انتقالی جنوب یمن پخش شده است.
🔹انیس منصور روزنامهنگار جنوبی در اینباره گفت: « انواع سیگار با مارکهای مختلف وجود دارد که همگی حاوی ماده مخدر «شبو» است که باعث مرگ جوانان میشود. وی مدعی شد که این دخانیات از بندر «جبل علی» در امارات برای یمن بارگیری شده است. وی اعلام کرد، خبرهایی از وجود این سیگارها در تعز و عدن نیز علاوه بر مناطق تحت کنترل مجلس انتقالی حکایت دارد.
✍️«شبو» یکی از خطرناک ترین انواع مواد مخدر است که اخیراً در بین جوانان شیوع پیدا کرده است، زیرا اثر آن تنها در مرحله اعتیاد متوقف نمی شود، بلکه ممکن است مصرف برای اولین بار نیز منجر به مرگ شود و نام های متعددی مانند کریستال مت آمفتامین یا یخ دارد. تفاوت این ماده با سایر مواد مخدر، سرعت اعتیادآور بودن آن است.