🔷 سلام علیکم:
در این جنگ ترکیبی و رسانه ای استکبار جنایتکار، کشورهای زیادی علیه ما با دشمن همراه شدند.
دیدید؛ گروهک منافق و مزدوران وطنی و فراری عاشق دلار و اقامت هم با استکبار آشکارا هم ساز شدند.
و اما:
▪️ در داخل کشور عده ای مرعوب دشمن شدند.
▪️عده ای حرام لقمه و منافق صفت برای دیده شدن با دشمنان هم صدا شدند.
▪️برخی بیسواد پیاده نظام دشمن شدند.
▪️تعدادی از مردم خاصه جوانان بی اطلاع و احساسی ترور فرهنگی و فکری شدند.
▪️برخی بزدل ها بدون توجه به سوابق جنایت بار قبلی دشمنان ایران، بجای حمله به این دشمن بدعهد و خبیث، به خودی حمله کردند و بیانیه دادند.
▪️دشمن بی شرف و بی غیرت، از زن برای مقاصد کثیف خود بهره جست و برخی زنان، ناآگاه از پشت پرده پلید و جنایتکار دشمن؛ یا مغرض و معاند، با کشف حجاب بازیچه اینان شدند و به وطن و فرهنگ کشور خود دهن کجی کردند.
✅ و اما برخی
همچون دفاع مقدس جنگ ۸ ساله در صف مقدم جبهه علیه جنگ ترکیبی دشمن ایستادند و روشنگری کرده و فتنه ی فتنه گران را تبیین کردند.
🔻برخی هم در صف مبارزه با پیاده نظام دشمن، مقاوم ایستادند و برخی زخمی و شهید شدند.
🔻برخی زندگی خود را فدای آسایش مردم و وطن کردند.
🔻برخی خودجوش و شجاعانه در خط مقدم و کف میدان و آتش باختیار در برابر زوزه های شغالان در کوچه و خیابان ایستادند تا ستون ماندگاری ایران یعنی خط ولایت به خطر نیفتد و خدشه ای به آن وارد نشود.
و
یادمان باشد در تقسیم بندی صحنه کربلا آدمها فقط دو دسته اند:
یا حسینی اند یا یزیدی....
حتی آنان که بالای گودی قتلگاه برای پیروزی امام زمانشان حسین، دعا کردند؛ جهنمی اند.
هموطن ایرانی با هر ایده و علاقه و لهجه ای!
برادر و خواهر مسلمان!
وضع مان خیلی مطلوب و آنطور که هدفمان بود؛ نیست. علت آنهم مدیریت فاسد عده ای دنیاطلب و غرب پرست داخلی و جنگ و فتنه و فشارهای ۴۴ ساله شیاطین و دشمنان ماست.
علارغم این ولی به خیلی از دستاوردهای کم نظیر رسیدیم.
لازم است بیش از پیش هوشیار باشیم و فتنه جدید و هجوم و جنگ ترکیبی دشمن را دست کم نگیریم و محکم، مقاوم، متحد، هوشیار و ید واحده باشیم و گوش به فرمان رهبر بصیر و بی نظیر و ولایت بوده تا حملات و فتنه های ۴۴ سال گذشته دشمنان ایران قوی را دفع و تبدیل به فرصت برای پیشرفت کنیم.
ان شاءالله تعالی