🔴 حفظ پایگاه اجتماعی مقاومت؛ اولویت شیعیان جنگزده لبنانی
▪️گزارش اختصاصی خبرنگار میدانی از لبنان
🔹رژیم صهیونیستی همزمان با ناکامی در نبرد زمینی با حزب الله و تلفات بالای انسانی در رویارویی با یگانهای مقاومت، حملات هوایی به منازل مسکونی جنوب لبنان و ضاحیه را تشدید کرده است تا از این طریق پایگاه اجتماعی مقاومت را تحت فشار قرار دهد.
🔹«فاطمه خلیل»، بانوی معلم اهل جنوب لبنان که به همراه فرزندش در یکی از چادرهای برپا شده در خیابانهای منطقه «الرمله» در ساحل بیروت ساکن است، در حالی که همسرش در جبهههای نبرد با دشمن صهیونیستی حضور دارد.
🔹این بانوی لبنانی به خبرنگار گفت: از جنوب لبنان مهاجرت کردم و به فرزندم درس میدهم. من آموزگار هستم و اکنون سال تحصیلی را آغاز کردیم، نزد دانش آموزان رفتیم و درس را شروع کردیم. اینجا فی سبیل الله کار میکنیم، به کودکان آموزش میدهیم، چون آنها آینده سازند این میهن هستند و این اقدام خود نوعی جهاد است.
#سپاه_قدس
به کانال ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت بپیوندید:👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3071541250C3f7d25e894