📌 باحضور نماینده ولی فقیه در خوزستان؛
📷
برپایی میز خدمت مدیران استانی در جمع مردم شهرستان حمیدیه
🔰 حجت الاسلام والمسلمین موسویفرد نماینده ولی فقیه خوزستان و مسئولان استانی، با حضور در جمع مردم شهرستان حمیدیه به درخواست ها و دغدغه های آنها رسیدگی کردند.
🔻 این حرکت در سطح استان خوزستان با برنامه ریزی نماینده ولی فقیه در استان انجام شد و با حضور بیش از ۲۰ مدیرکل و مدیرعامل استانی میز خدمت نیز برپا گردید.
🔻 استانداری خوزستان، ورزش و جوانان، بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، اداره کل نوسازی مدارس، مدیریت بانک کشاورزی، بنیاد مسکن، اداره کل مسکن و شهرسازی استان بخشی از ادارات دارای میز خدمت بودند.
🔻 از مهم ترین دغدغه های مطرح شده می توان به مسأله آب و سد بالا دست شهرستان حمیدیه، کشاورزی و خشکسالی، مسائل فرهنگی و برخی دیگر از کمبودها در این شهرستان اشاره کرد.
🔻 در میز خدمت، مردم حمیدیه بدون واسطه با مدیران کل و مسئولان سازمان ها و نهادهای مختلف دیدار و به بیان دغدغهها و درخواست هایشان پرداختند و مسئولان نیز پاسخگو بودند.
🔻 همچنین دیدار مردمی و چهره به چهره مردم شهرستان حمیدیه با حجت الاسلام والمسلمین موسویفرد نماینده ولی فقیه در خوزستان نیز به مدت سه ساعت برگزار شد.
💠 در این دیدار صمیمی، حجت الاسلام والمسلمین موسویفرد نماینده ولی فقیه خوزستان گفت: دغدغه ها و درخواستها به صورت عمومی و نکات عام المنفعه باشد.
🔻 وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در سفر به کرمانشاه فرمودند: مردم ممکن است که چندین مطالبه داشته باشید، مسئولان چند موردی که می توانند را انجام بدهند اما به مردم توان خود را باید بگویند تا مردم گمان نکنند مسئول در نظام جمهوری اسلامی ایران دروغ می گوید.
✅
@mousavifard_ir