🔻 خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه اهواز – ۱۸ فروردینماه ۱۴۰۲
🎙 حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، امام جمعه اهواز
حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان با توصیه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، اظهار کرد: اگر فضائل اهل بیت(ع) در خانواده و خانه محقق شود، هم خانواده اسلامی خواهد بود، بنیاد خانواده تحکیم می شود از تزلزل نجات پیدا می کند.
وی با توصیه خانواده ها به محوریت قرار دادن خطبه متقین نهج البلاغه، ادامه داد: خانواده ها حداقل هفته ای یک بار این خطبه را در سفره معنوی خانواده خود مورد استقبال قرار گیرد.
امام جمعه اهواز درخصوص فضائل حضرت امیرالمؤمنین(ع)، بیان کرد: چرا حضرات معصومین(ع) و در رأس آنها پیامبراکرم(ص) کررا بی نهایت بودن فضائل حضرت امیرالمؤمنین(ع) را یادآور می شوند؟
نماینده ولی فقیه در خوزستان افزود: چرا خداوند متعال به عنوان مدیر کلان عالم همه کمالات وجودی، ظرفیت ها و امکانات معنوی را در وجود مقدس مولود کعبه حضرت امیرالمؤمنین(ع) قرار داده است؟ مگر حضرت باید چه کار مهمی در این عالم هستی انجام دهد؟
حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد عنوان کرد: وقتی فضائل حضرت امیرالمؤمنین(ع) را ذکر می کنیم، قبل از آن شخصیت آسمانی پیامبراکرم(ص) را مورد بررسی و ذکر قرار می دهیم.
وی با اشاره به آیه 6 سوره انشقاق مبنی بر «يا أَيُّهَا الْإِنْسانُ إِنَّكَ كادِحٌ إِلى رَبِّكَ كَدْحاً فَمُلاقِيهِ»، گفت: همه ما برای رسیدن به لقای خداوند متعال مأموریت داریم، تنها مسیر فقط حضرت امیرالمؤمنین(ع) است؛ اگر حضرت را پذیرفتیم، یازده معصوم دیگر را خواهیم پذیرفت.
امام جمعه اهواز با بیان اینکه برخی از خصوصیات موجود در حضرت امیرالمؤمنین(ع) در هیچ یک از اهل بیت(ع) نیست، بیان کرد: یکی از آن این است که لقب امیرالمؤمنین، خاص حضرت است.
نماینده ولی فقیه در خوزستان خاطرنشان کرد: براساس آیه 55 سوره نور سه پیش نیاز باید در وجود جامعه بشری، انسانی و فردی محقق شود تا انسان بتواند به امر محقق غایت عالم هستی دست پیدا کند. اولین پیش نیاز شایسته سالاری و حاکمیت مؤمنین و صالحان است. دومین آن استیلای دین الهی و نظام مدیریت مرتضوی می باشد. سومین نیز نرم افزار و سیستم مدیریتی مرتضوی و مورد پسند خداوند متعال است.