🔰
جامعه امروز تشنه روایتهای نو از زیارت است
مصطفی فیضی قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، در آیین رونمایی کتاب «خورشید از نزدیک» با حضور جمعی از پژوهشگران، مسئولان فرهنگی و پدیدآورندگان اثر، در مدرسه دودرب (دارالقرآن) حرم مطهر امام رضا(ع):
🔹قرآن و عترت، دو بال پرواز به سوی معرفت هستند و این اثر تازه تالیف، تلاشی برای معرفی جایگاه والای خاندان عصمت و طهارت است. این کتاب روایتی از زبان مسافرانی است که شاید اعتقادی به دین، ولایت، تشیع و امامت نداشته باشند، اما با عشقی درونی، راهی مشهد مقدس شدهاند.
🔹خدمت در آستان قدس رضوی تنها محدود به زائران حاضر در حرم نیست، یکی از وظایف ما، شناسایی و معرفی چنین آثار و ارائه آنها به جامعه است. این مسیر نیازمند همراهی اندیشمندان، نویسندگان و دلدادگان به اهل بیت(ع) است چراکه جامعه امروز، تشنه شنیدن این روایتها به زبانهای مختلف است.
👇متن کامل خبر:
https://astan.ir/Wm4uF5
📣
اداره کل نذورات آستان قدس رضوی
بله |
ایتا |
سروش |
روبیکا |
نسیم رضوان
🆔
@nazr_razavi_ir