بسم الله مالك الملك
اینک كه توفيق خدمت در سنگری دیگر نصیب این کمترین شده و پس از سپری شدن ٢ سال حضور در اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اهواز وقت آن رسیده که در ایام تبلیغ و اطلاع رسانی دینی ، سالروز فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی از محضر همه بزرگواران طلب حلالیت نمایم.
قطعا این ۲ سال از بهترین ایام حیات این حقیر به شمار خواهد رفت ،دورانی که آغاز آن روز اربعین حسینی و خدمت به زوار طریق الحسین علیه السلام و پایان آن با سالروز تأسیس این شجره طیبه رقم خورد.
بی شک یکی از توفیقات بنده کسب تجربه از دو مدیر کل بزرگوار جناب حجه الاسلام و المسلمین نبی زاده و جناب حجه الاسلام والمسلمین اخوان بود و جا دارد از اعتمادی که در این مدت این دو بزرگوار به بنده داشتند کمال قدر دانی را نمایم.
بدیهی است که بنده همچنان سرباز کوچک این ارگان انقلابی(سازمان تبلیغات) باقی خواهم ماند و در سنگر مسجد خدمت عزیزان خواهم بود.
برای برادر خوبم جناب حجت الاسلام مهران جامعی آرزوی موفقیت دارم و از همه عزیزانی که در این مدت برای رسیدن به اهداف سازمانی یار بنده بودند استدعا دارم که یاور ایشان باشند.
مجددا از همه سروران ، ائمه جماعت مساجد ، رابطین فرهنگی ، خادمان قرآن و عترت، مسئولین هیأت ، شعرا و مداحان و ... به ويژه کارمندان محترم اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اهواز طلب حلالیت دارم و امیدوارم تقصیراتم را با بزرگواری بر بنده عفو نمایند.
برادر کوچک شما احمد سواری
@sari_a_s