🔻صدور قرار جلب ۷۳ نفر در پرونده ترور شهید سلیمانی
دادستان تهران:
🔹در راستای شناسایی متهمان و مستندسازی پرونده ترور شهید سلیمانی و همراهان ایشان، بیش از ۸۰۰ مکاتبه و دستور قضایی خطاب به ضابطین و مراجع مختلف حقوقی و اداری صادر و بیش از ۱۲ هزار صفحه مستندات قضایی در ۶۰ جلد پرونده گردآوری شد.
🔹در رسیدگی به این پرونده، ۹۷ متهم از اتباع آمریکایی شناسایی و تحت پیگرد قرار گرفتند که در نهایت، درخصوص ۷۳ نفر از آنها از جمله «ترامپ»، «پمپئو» و «مکنزی»، قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شد و برای ۷۴ نفر نیز به دلیل عدم کفایت دلایل اثباتی، قرار منع تعقیب صادر شد.
🔹به ۹ کشور که در جریان ترور شهید سلیمانی و همراهانش، احتمال نقش و مداخله آنها وجود داشت یا اینکه بخشهایی از عملیات تروریستی از طریق خاک آنها هدایت، مدیریت یا اجرا شده بود، درخواستهای همکاری قضایی جداگانهای ارسال و پاسخهایی واصل شد؛ یکی از دولتهایی که نیابت قضایی خطاب به سیستم قضایی آن تنظیم و صادر شد، آمریکا بود که علیرغم درخواست رسمی، از محاکمه و تعقیب متهمان آمریکایی خودداری کرد.
واقعا جناب دادستان فکر می کنند کشورهای دیگه با شما همکاری می کنند؟
البته اینو میدونیم که اینجور بیانیه ها جزئی از سیاست های بین المللی و خارجی هست یادش بخیر یه فیلم قدیمی بود بنام کمیته مجازات که مستقیما اقدام میکرد.
✍
#دختر_سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/572850353Ca4e6fe6d24