♦️دستگيری عاملان شهادت ماموران پلیس در سیستان و بلوچستان
🔹سردار اسحاقی در تشريح اين خبر اظهار داشت: در پی به شهادت دو نفر از کارکنان انتظامی شهرستان گلشن توسط اشرار مسلح در اسفندماه 1401، دستگيری عاملان اين جنايت به صورت ويژه در دستور کار مأموران پليس استان قرار گرفت.
🔹در این راستا با توجه به متواری و مجهول المکان بودن اشرار مسلح در پی تلاش شبانه روزی و اشراف اطلاعاتی پليس استان 2 عامل اصلی شناسایی و تلاش مأموران برای به دام انداختن آنان ادامه یافت.
🔹 فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تیم رسیدگی کننده به پرونده در جریان تحقیقات تخصصی خود سرنخ هایی از زندگی مخفیانه متهمان به دست آوردند و در نهایت با تلاش پلیس و پس از رصد اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت های ویژه، 2 عامل اصلی شهادت شهید محسن پودینه و شهید احسان شهرکی را در جنوب استان دستگير و در تحقیقات اولیه به درگیری مسلحانه منجر به شهادت ماموران اعتراف نمودند.
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
⚠️کانال #پاسدار_مدیا:
🚨
https://eitaa.com/joinchat/2162098380C1015543783