⚖️عدالت در تامین حقوق طرفین در ماجرای مغازه های میدان مصلی رعایت شود.
⬅️عضو خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه گفتند: مسئولان اطلاعاتی، امنیتی، دادستانی و رییس دادگستری و فرماندار به عنوان رئیس شورای تامین باید در خصوص ماجرای تخریب مغازه های میدان مصلی قاطعانه برخورد کنند تا ضمن احقاق حق، عدالت در تامین حقوق طرفین نیز رعایت شود.
⬅️آیتالله پورمحمدی روز جمعه به ماجرای تخریب مغازه های میدان مصلی و جوسازی شبکه های مجازی اشاره کرد و افزودند: با در نظر گرفتن ریزش و آوار این مغازه ها باید قبول کرد که در این ماجرا تخلف شده است.
⬅️ایشان بیان کردند: دلیل نمی شود که مالک عرصه با ضایع کردن حق مالکان سرقفلی اقدام به تخریب مغازه ها کند.
⬅️ایشان اضافه کردند: درست است که مالک عرصه زمین و ملکش است، اما نباید حق مالک عیانی(سرقفلی) را نادیده بگیرد.
⬅️ایشان ادامه دادند: انتظار داریم مسئولان سریعا رسیدگی و برخورد کنند و نباید اجازه دهند این چنین ماجراهایی باب شود.
⬅️امام جمعه مراغه با تاکید براینکه باید حق صاحبان سرقفلی احقاق شود، خاطرنشان کردند: باید به این موضوع نیز اشاره کنیم که جوسازی و استفاده ابزاری از فرد معلول در شبکه مجازی کار غلطی است و با این کار بهانه به دست دشمنان داده می شود و این قضیه قابل تایید نیست.
⬅️آیتالله پورمحمدی گفتند: در عین حال این اشتباه دلیل نمی شود که حق مالکان سرقفلی نادیده گرفته شود و باید شهرداری دقت کند.
⬅️ایشان در ادامه به اهمیت ۹ دی ماه اشاره کرد و افزودند: نهم دی ماه روز بصیرت و تجدید پیمان با ولایت است.
⬅️ایشان اظهار داشتند: در فتنه هایی که سال ۸۸ ایجاد و دشمنان خارجی نیز از آن ها حمایت کردند تا امنیت کشورمان را برهم بزنند، خوشبختانه مردم نشان دادن شاید در داخل اختلافاتی داریم اما در مقابل دشمنان یکدست و متحد هستیم.
⬅️ایشان تاکید کردند: مردم کشورمان در آن دوران به دنیا نشان دادند تا آخرین نفس هرچهرا داریم فدای انقلاب اسلامی می کنیم.
⬅️ایشان به روز جهانی مقاومت و شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و افزودند: مدیون سردار شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس هستیم و اگر مقاومت آنان در سوریه و عراق و لبنان و فلسطین نبود و اگر شهدا و رزمندگان مدافع حرم در این کشورها جنگ نمی کردند، شاهد جنگ در داخل کشورمان بودیم.
⬅️ایشان خدمت آنان را خدمت به مردم منطقه و جهان اسلام دانست.