ترور ابوماریا؛ تیر خلاص جولانی برای بقا در قدرت
▪️گزارش اختصاصی خبرنگار تسنیم در حلب
🔹در حالی که کمتر از یک ماه از آزادی ابوماریا القحطانی، نفر دوم گروهک تحریرالشام از زندان های ابومحمد جولانی، سرکرده این گروهک سپری می شد، وی در جریان یک بمب گذاری در مهمانخانه اش در شمال ادلب کشته شد.
🔹بسیاری معتقدند ترور ابوماریا به دست دستگاه امنیتی جولانی با هدف از میان برداشتن مهم ترین رقیب وی در ساختار هیئت تحریرالشام صورت پذیرفته است.
🔹همزمان با ترور ابوماریا اعتراضات سراسری در ادلب و حومه آن توسط معترضینی که خواستار سرنگونی حکومت جولانی هستند، ادامه دارد.
🔹رضا الباشا؛ خبرنگار میدانی: با ترور ابوماریا شکاف ها در راس ساختار هیئت تحریرالشام وارد فاز نظامی شده است. به نظر می رسد جولانی از هرج و مرج امنیتی کنونی استفاده می کند تا با برجسته کردن ناامنی و خطر بازگشت داعش، بقای خود در قدرت در منطقه شمال غرب سوریه را تضمین کند.
🔹آغاز عصر تسویه حساب در میان سرکردگان گروهک تحریرالشام، همزمان با تداوم اعتراضات سراسری در ادلب و حومه، زنگ خطر را برای پایان دوران حکمرانی جولانی بر شمال غرب سوریه به صدا درآورده است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴
@qods_iraa