🔴فاجعه امنیت اطلاعات؛ مشخصات سوژه های هدف در کف اینترنت!
سلام میخواهیم با هم ببینیم که چطور سرویسهای جاسوسی از اطلاعات عمومی و هک شده ای که در کف اینترنت ریخته برای شناسایی سوژه های هدف استفاده میکنند.کیس مطالعاتی ما هم دانشمندان هسته ای هست.
در ابتدا نام یکی از معروفترین دانشمندان هسته ای کشور دکتر فریدون عباسی را در گوگل جستجو میکنیم. از سایتهای نشان داده شده، سومین سایت یعنی رسمیو را واردش میشیم. در این سایت تمامی شرکتهایی که این دانشمند در آنها نقش داره دیده میشه از جمله شرکت ساخت و توسعه راکتورهای پارس و شرکت تکنولوژی سانتریفیوژ ایران تسا. همچنین تمام جزییات این شرکتها و موسسان و تصمیم گیرندگان این شرکتهای ساخت راکتور و سانتریفیوژ به همراه کد ملی نشان داده میشه و سرویس جاسوسی به راحتی میتونه مشخصات تمامی دانشمندان و سوژه هایی که در حال کار بر روی تجهیزات هسته ای هستند را به همین راحتی استخراج کنه.
حالا در مرحله بعد میریم سراغ دیتاهای هک شده ای که بصورت عمومی منتشر شده. مثلا اطلاعات هک شده ی قوه قضاییه و اسم دانشمند مورد نظر را جستجو میکنیم و تمام پرونده های مرتبط با ایشان نشان داده میشه.و جالبه که در این پرونده هایی که نشان داده میشه اطلاعات محرمانه ی اینکه سانتریفیوژها را از کجا و به چه قیمتی خریدند و چگونه به کشور انتقال دادند هم نشان داده میشه. در نتیجه دستگاه اطلاعاتی دشمن میتونه تمام اطلاعات محرمانه و سری رو به همین راحتی در اختیار داشته باشه.
بعد میریم در اطلاعات هک و منتشر شده ی بانک ملت و کد ملی دانشمند را جستجو میکنیم و تمام اطلاعات هویتی و آدرس محل سکونت ایشان استخراج میشه و در نتیجه اکثر اطلاعات لازم برای هدف قراردادن دانشمندان هسته ای به همین راحتی آماده میشه.
این بلایی است که هک اطلاعاتی که همیشه ساده انگاشته میشه میتونه وقتی تجمیع بشن چنین امنیت ملی کشور و امنیت دانشمندان کشور را به خطر بندازه.
دکتر مجید مقدری امیری کارشناس رسمی رایانه، فناوری اطلاعات، فضای مجازی و جرایم رایانه ای
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#رسانهمجازیقدس☫
🔴
@qods_iraa