#معرفی_متنی_کتاب
کتاب اعجوبه قرن : مروری بر زندگی شهید سرلشگر خلبان مصطفی اردستانی
کتاب «اعجوبه قرن» مروری بر زندگی شهید سرلشکر خلبان مصطفی اردستانی است. این کتاب، شامل خاطراتی است که خانواده و همکاران وی تعریف کردهاند. محل دفن شهید در امامزاده جعفر پیشوا است .
زمانی که تیمسار اردستانی مسئولیت معاونت عملیات نیروی هوایی را عهدهدار بود، من به عنوان مسئول دفتر ایشان انجام وظیفه میکردم. شهید اردستانی بیشتر اوقات یا در اداره بود و یا در ماموریتهای مختلف. کمتر فرصت میکرد تا به امور خانوادهاش رسیدگی کند.
پسر تیمسار به نام «محمد» کلاس پنجم ابتدایی بود و امتحانات نهایی او در شرف انجام بود. حوزهای که میبایست امتحان میداد، تا منزل فاصله داشت و ناگزیر باید صبح خیلی زود راه میافتاد. چون تیمسار در آن موقعِ روز اداره بود، به خانواده سپرده بود که محمد خودش برای امتحان برود. محمد، به هر طریق که بوده ، به محل حوزه امتحانی میرود.
در دفتر نشسته بودم که زنگ تلفن به صدا درآمد، گوشی را برداشتم، همسر شهید اردستانی بود، گفت : . . .
#کتابخانه_امام_خمینی_جوادآباد