🔺13 معبر محلات هدف بازآفرینی قرچک آسفالت شد
🔹مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری قرچک گفت: 13 معبر محلات هدف بازآفرینی و ناکارآمد شهر قرچک با مساحت 2500 مترمربع بهسازی و آسفالت شد.
🔹به گزارش روابط عمومی شهرداری قرچک، بهرام نمرودی در این خصوص اظهار کرد: طرحهای بازآفرینی و ناکارآمد شهری باهدف توزیع عادلانه و توسعه استاندارد خدمات و سرانههای شهری در محلات هدف بازآفرینی و ناکارآمد شهر قرچک اجرا شد.
🔹وی افزود: بر اساس تفاهمنامه فیمابین شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی استان تهران، 155 تن قیر دولتی برای 13 معبر به طول 1/7 کیلومتر با مساحت 2500 مترمربع از معابر بافت فرسوده و ناکارآمد شهر قرچک اختصاص یافت.
🔹وی افزود: این طرح در خیابان داودآباد، مهدیه 38، معابر خبرنگار و کلیه معابر مربوطه به اجرا درآمد.
🔹مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری قرچک در پایان اظهار کرد: ضمناً با شناسایی معابر جدید میزان 480 تن قیر جهت 34 معبر مجدد به اداره کل راه و شهرسازی استان اعلامشده که در صورت تائید و اختصاص قیر دولتی عملیات اجرایی آن معابر نیز آغاز خواهد شد.
🇮🇷 کانال خبری
#صدای_جوادآباد
🔸 با ما بروز باشید👇
@sedaye_javadabad
📡اخبار فوری|ورامین|پیشوا|قرچک |جوادآباد