✍ اعمال محدودیت صدور مجوز نانوایی در سمنان
🔸بر اساس مصوبه شورای آرد و نان سمنان ، به منظور بهبود کیفیت نان ، محدودیت در صدور مجوز جدید برای نانواییها اعمال و ساعت فعالیت برخی نانوایی ها شناور می شود.
🔸به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان، مهدی صمیمیان، فرماندار سمنان در جلسه شورای آرد و نان با اشاره به برخی چالشهای حوزه نانوایی، از اعمال محدودیتهایی در روند صدور مجوزهای جدید برای نانواییها خبر داد و تأکید کرد: از این پس، خانوادههایی که دارای مجوز نانوایی هستند، نمیتوانند مجوز جدیدی دریافت کنند.
🔸صمیمیان با بیان اینکه بالغ بر ۶۰ درصد نانواییهای شهر سمنان در بافت قدیم این شهر متمرکز شدهاند، گفت: این تمرکز باعث ایجاد ناترازی در توزیع نانواییها شده و لازم است برنامهریزی مناسبی برای رفع این موضوع صورت گیرد.
📌فرماندار سمنان همچنین افزود: برای برخی از نانواییهای سطح شهر، ساعتهای کاری به صورت شناور تعیین و زمان دقیق فعالیت آنها پس از بررسیهای لازم در کمیته فرعی مربوطه اعلام خواهد شد.
🔺وی تاکید کرد: ارتقای کیفیت نان در نانواییهای دارای سهمیه آرد یارانهای و آزادپز، بطور جدی در دستور کار قرار گرفته است.
#نان
#رسانه_مجازی
@semnan_irib