شهید"محمدعلی جنتی":چه خوش است جان دادن در راه دوست
📌"شهید محمدعلی جنتی" هجدهم اسفند ماه سال ۱۳۶۰ در شبستر دیده به جهان گشود. او که متاهل و دارای سه فرزند دو دختر و یک پسر بود.
🔸شهید جنتی با نام جهادی حاج حیدر و معروف به «فرمانده حیدر» فرمانده ایرانی رزمندگان مدافع حرم پاکستانی(تیپ زینبیون) بود.
🔹این شهید اهل روستای "دیزج خلیل" از توابع شهرستان "شبستر" در استان آذربایجان شرقی بود. او نوزدهمین شهید مدافع حرم استان آذربایجان شرقی است.
▪️او سال ۱۳۹۲ راهی سوریه شد و حدود چهارسال در جبهه مقاومت سوریه و عراق حضور فعال داشت.
▫️جزو اولین مستشارانی بود که برای مقابله با تروریستهای تکفیری وارد جبهه شد و در مناطق مختلفی از جمله دمشق، حلب، حما و غیره حضور داشت و چندین بار در درگیری با تروریستها مجروح شده بود.
🔻سرانجام شهید مدافع حرم محمد جنتی در شانزدهم فروردین ماه سال ۱۳۹۶ در حماه سوریه منطقه تل ترابی به شهادت رسید. بعد از گذشت ۲ سال هویت پیکر او از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.
#وصیت_شهدا
#نامه_های_آسمانی 🪶🕊
فرازی از وصیت نامه شهید جنتی:
●از خداوند و امام زمان (عج)میخواهم که مرا ببخشند چون نتوانستم آن طور که وظیفهام بود ادا کنم و از امام زمان(عج) میخواهم که از خداوند بخواهد که مرا ببخشد. چون جوانم و نادان.
○همین قدر میدانم ما از خداییم و به سوی او باز میگردیم. اما چه خوش است جان دادن در راه دوست.
@shahid_modafe_haram_miladheidari