نحوه ی شهادت شهید مجید سلمانیان
یکی از همرزمان شهید مجید سلمانیان می گوید:«شب شهادت مجید کنارش بودم و به او گفتم همه برگشتهاند تو هم منطقه را ترک کن، اما این شهید بزرگوار ایستادگی کرد و در همین هنگام یک گلوله از پشت به او اصابت کرد و از سینهاش خارج شد و به زمین که افتاد، من خودم او را برگرداندم و دیدم که هنوز زنده است، به من گفت رهایم کن و برگرد. بعد اشهدش را گفت و چشمهایش را بست. تکانش دادم و دوباره چشمش را باز کرد، باز خواست برگردم و دوباره اشهدش را خواند و این بار به شهادت رسید.
دوست مجید میگفت: خوش به سعادت فرزندتان که سعادت داشت دو بار اشهدش را بخواند و من چقدر حسرت میخورم چرا زودتر با این شهید بزرگوار آشنا نشدم.
این شهید بزرگوار در بامداد ۱۷ شهریور در منطقه ی حلب سوریه به آرزوی خود رسید و توانست طعم شهادت را پس از التماس های فراوان بچشد.
@shahid_modafe_haram_miladheidari