#سیره_شهدا
🔰چنان شیفته مقام معظم رهبری بود که میگفت در چهار سالی که تهران بودم و در دانشکده امام علی ع درس میخواندم هرگاه میخواستم جایی بروم سعی میکردم به سمتی که بیت آقا هست بایستم و به ایشان سلام بدهم. خیلی آرزو داشت در دانشکده افسری سر دوشی اش را از حضرت آقا بگیرد، که البته این امر اتفاق نیفتاد.
🔹یکبار که تهران بودیم از مسیری بین دانشکده و بیت حضرت آقا رد میشدیم. آقا مرتضی چند لحظه ماشین را متوقف کرد و گفت این مسیر را اگر ادامه دهیم به بیت حضرت آقا میرسد. ای کاش وقتی برسد که دو نفری خدمتشان برسیم و عرض ادب کنیم و روی ماهشان را ببینیم. این آرزو را داشت اما عملی نشد تا به شهادت رسید.
💔بعد از شهادتش این فرصت برای ما فراهم شد و زمانی که فرصت یافتم تا صحبت کنم، گفتم سلام و حضورم به خاطر آقا مرتضی است. من از طرف ایشان به شما سلام میکنم. آقا هم فرمودند من هم به شهید زرهرن سلام و درود میفرستم.
🔺آقا مرتضی همیشه صحبت های آقا را گوش میداد و علاوه بر آن، نکات مهم سخنانشان را در دفترچه ای یادداشت میکرد.
☀️آرزو داشت که ای کاش میتوانستم به آقا نزدیکتر شوم و به ایشان خدمت کنم. او تمام مسائل سیاسی و عبادیش را بر اساس حرفهای حضرت آقا تنظیم می کرد.
خانم زهرا رمضانپور همسر شهید مرتضی زرهرن
#باولایت_تاشهادت
#رهروان_فاطمیه
@shahidmohammadrezaalvani