دوقطبیسازان، انتخابشان به خون نیاز دارد!
این توییت حسامالدین آشنا مشاور رسانه ای روحانی و پورمحمدی هه
کد و رمز این توییت در حد همان توییت خطرناک حسن روحانی قبل از سانحه هواپیمای اوکراینی است!
جریان فتنه با تمام ظرفیت وارد میدان شده است، اما هنوز به دو قطبی مدنظر نرسیده است و پزشکیان در جایگاه دوم هم قرار نگرفته است.
حسامالدین آشنا صراحتا کد ارسال کرده است؛
کدی مانند آنچه که تاجزاده در ۸۸ با کلیدواژه «نهضت به خون نیاز دارد» طرح کرد و ندا آقا سلطان را برای فتنهشان قربانی کردند.
کدی مانند آنچه که حجاریان طرح کرد و شایعه بمبگذاری در هواپیمای چارتر خاتمی و میرحسین به اصفهان را برای دو قطبی طرح کرد!
کدی مانند آنچه خود حسامالدین آشنا (در زمان حضور در وزارت اطلاعات پدر خانومش) برای خاتمی با نامهای پیرامون قتلهای زنجیرهای طرح کرد و شورشهای کوی دانشگاه را به ارمغان آورد تا به زعم اتاق فتنه، جلوگیری از ادامه حذف امثال بختیار و قاسلمو و رجوی و... را داشته باشند
چندقتل داخلی مثل فروهر از نفوذیها، افشای آشناها از داخل و شورش میدانی با تاجزاده و عطریانفر!
کدی مثل ویلچر نشینی ظریف و کشاندن مردم در صف وحشتناک بسته معیشتی توسط ربیعی وزیر امنیتی ضد رفاه مردم!
این انتخابات، حکم مرگ و زندگی برای فتنه دارد و در سایه اختلاف و برادر کشی جریان انقلاب
کد میدهند از داخل که پدرشان در موساد اعمال کند! برادرشان در گروهک منافقین و عزیزان صادراتیشان در اینترنشنال و منوتو و بیبیسی و دوست مو فرفری خاتمی، وایرالش کنند!
این کد،کد خطر است.
#مجموعهفرهنگیمحبان
#منافقین
🆔
@mohebban_17