⭕️ اگر ایران یک میلیارد دلار هزینه میکرد تا در منطقه کل ابرقدرتها را به چالش بکشد، خیلی از مدعیان دست به ماشینحساب میشدند و ضمن حساب کردن اینکه از جیب هر ایرانی چقدر رفته، عربستان را به خاطر برگزاری الکلاسیکو و حضور رونالدو الگوی توسعه معرفی میکردند!
حالا شرط ترامپ برای اینکه عربستان را به قدوم خودش متبرک کند دریافت ۱۰۰۰میلیارد دلار است و عربستان پذیرفته که طی ۴ سال پرداخت کند.
جمعیت عربستان حدود ۳۳ میلیون نفر است، که به هر نفر بیش ۳۰هزار دلار و به دلار ۹۰هزار تومانی ایران، حدودا هر نفر ۳میلیارد تومان میرسد!!
مثلا به خانواده ۵ نفری ما ۱۵ میلیاردتومان میرسید که میتوانستیم تا آخر عمر زندگیِ مرفهی داشته باشیم!!
اما ملت باید بفهمند هزینه سازش چقدر زیاد است و از جیبشان باید چه پولی برود و در مقابل آبنبات برگزاری ال کلاسیکو در کشورشان را دادند!!
✍
#مصطفی_سیاوشی
به
#راه_انقلاب بپیوندید👇👇👇
🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/1976434709C79e829987a