🔴
#تحلیل بسیار مهم منطقه
@shomareshmakooszohor
قسمت دوم :
🔷🔹این کار برای عبدالله خوشایند نبود ولی به خاطر مشکلات اقتصادی شدید و خطر سقوط حکومت اجازه داد در مورد موضوع فلسطین امتیازاتی داده شود .اسرائیل برای هم اوا نمودن کامل عبدالله تلاشهای زیادی انجام داد .البته دوستان توجه کنند فشار به اردن فقط به خاطر قدس و کرانه باختری نبوده بلکه انها از اردن مقداری زمین برای اسکان فلسطینی ها خواستند که عبدالله موافقت ننموده و هنوز موافقت نکرده ولی گفته موضوع را بررسی می کنم .با نرم شدن موضع عبدالله ، سرکیسه را شل کردند ، هم سعودی پول فرستاد و هم اسرائیل و امریکا و حتی قطر هم موافقت کرده کمک کند .اینجا نکته مهمی مطرح می شود که قطر از کانال های مختلف سعی دارد دوباره به محیط خودش برگردد .سفر به واشنگتن هم به عنوان یک سفر مهم و حساس انجام شد و ملک عبدالله دوم هشدار قطعی را از لابی ها و قدرتمندان دریافت کرد به گونه ای که حتی پادشاهی وی تهدید شد و به وی گفتند جانشینش هم اماده است و این جانشین هم بر خلاف توقع خود عبدالله پسرش نیست و از خارج از خانواده انتخاب شده ، فلذا عبدالله دوم در چه کنم چه کنم سختی گیر افتاده است و از دو انتخاب بدتر و بدترین در جلوی روی او قرار گرفته که شیرینترین ان تلخ است .ظاهرا عبدالله باید حرکت خودش را اغاز کند هم در رابطه با طرح موسوم به معامله (پروژه) قرن و هم در رابطه با جنوب سوریه و شمال اردن .
🔷🔹به جنوب سوریه اشاره نمودم .این را هم توضیح دهم که ارتش سوریه با وجود وقت تلف کردن های شدیدا زیاد بالاخره حمله به درعا و بخشی از سویدا و قنیطره را اغاز کرد و حتی تهدید امریکا هم کارساز نبود و ظاهرا پیش رویی هایی هم در این مناطق در حد چند شهرک و روستا داشته اند .جنوب سوریه موضوع حساسی است از هر نظر و فشارهای اسرائیل و ترس یهودیان از تجمع مقاومت اسلامی، این منطقه را به شدت حساس نموده و مقاومت الان از رگ گردن به اسرائیل نزدیک تر است و جالب است این موضوع به این شکل که از چند جهت اسرائیل تحت طوق قرار بگیرد برای اولین بار است اتفاق می افتد برای همین فشار حاکمان دنیا به روسیه افزایش یافت و روسیه هم در این قضیه واگرا عمل کرده است.سوالی که مطرح است این است که ایا روسیه از پیشروی جبهه مقاومت و موفقیت های ان از جمله در یمن و سوریه و عراق نگران است ؟ و چرا ؟
🔶🔸در چند ماه اینده و تا اخر امسال شمسی خبرهای جنوب سوریه داغ خواهد بود و حتی امکان اغاز جنگی قابل توجه از جانب حزب الله یا سوریه با اسرائیل در همین تابستان محتمل است .اسرائیل به لحاظ امنیت ملی و قدرت بازدارندگی به شدت احساس ضعف می کند و نگران این موضوع است که توان پاسخگوئی اش کم شده است .پاسخ قاطع جبهه مقاومت در جولان اسرائیل را در یک دو راهی تلخ قرار داده است و ممکن است بخشی از فشارها به عبدالله اردنی به همین خاطر باشد که او را وارد عمل کنند ولی عبدالله دوم می داند ورود به این میدان که یک طرفش ایران و حزب الله است ، اسان نیست .او کاملا توجیه است که این دو نیرو شکست نمی خورند .
او کاملا توجیه است که این دو نیرو شکست نمی خورند .امیدوارم انصار الله یمن شهر بندر حدیده را حفظ کنند تا از این بابت به جبهه مقابل روحیه ای داده نشود!
ادامه دارد ....
دوستان خود را به کانال ما دعوت کنید ...😍
👇👇👇👇
@shomareshmakooszohor
#تحولات_منطقه
#اشوبگری_شرق_غرب
#سفیانی
#ظهور
#سالی_پر_از_زلزله_و_سرما
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⏰
@shomareshmakooszohor