🎥 ترامپ باید نشان دهد که قصد دارد توافق متفاوتی با ایران داشته باشد!
تزوی یحزکلی، تحلیلگر مسائل عربی شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی، در تحلیل خود درباره گفوگوهای ایران و آمریکا گفت: "مذاکرات با ایران قطعاً رویداد جالبی است، اما سوال این است که آیا ایرانیها به تاکتیک کش دادن زمان ادامه میدهند یا ترامپ واقعاً قصد دارد به جهان بگوید که "من سعی کردم مذاکره کنم، اما ایران نخواست و حمله در راه است."
🔸 "این جنگ در واقع جنگ مغزهاست. ایرانیها با تاریخ ۴۰۰۰ ساله قوی در مذاکره خود مقابل ترامپ، که یک تاجر آمریکایی است، قرار دارند. ترامپ باید نشان دهد که قصد دارد توافقی متفاوت از توافق اوباما داشته باشد، توافقی که تأثیرات ایران در منطقه را نیز در بر بگیرد."
🔸 "ایرانیها نمیخواهند بر سر برنامه هستهای خود کوتاه بیایند و همچنان به ارسال پول به شبهنظامیان خود ادامه میدهند."
🔸 "اگر ترامپ تصمیم به توافقی جدید بگیرد، باید با توجه به نقش ایران در منطقه و تهدیدات آن باشد. اما اگر این مذاکرات به نتیجه نرسد، ممکن است شاهد حملهای از سوی آمریکا باشیم."
🆔 @ (Media_Rasam : https://t.me/Media_Rasam )asam