#اخبار_مهم
🔴نرخ سود بین بانکی تا دو هفته آینده به ۲۰ درصد کاهش می یابد / حمله توپخانهای سپاه به مواضع گروه های ضد انقلاب / اعضای یک تور گردشگری در قم بازداشت شدند / لبنان به مدت ۱۷ روز تعطیل شد
🔸معاون نظارت بانک مرکزی: روند نزولی نرخ سود بین بانکی شروع شده و کاهش نرخ سود به ۲۰ درصد روندی عادی و منطقی است.
🔸روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای از حمله توپخانه ای رزمندگان سپاه به مواضع گروهک های ضد انقلاب در آن سوی مرزها خبر داد.
🔸معاون دادستان قم با اشاره به بازداشت اعضای یک تور گردشگری با اعمال مجرمانه متعدد در این استان گفت: برخورد قانونی و قاطع در انتظار تورهای ناهنجار و غیرمجازی خواهد بود که از مبدا قم یا عبور از مسیر قم قصد عزیمت به شهرهای مجاور را داشته باشند.
🔸تعطیلی سراسری ۱۷ روزه در لبنان از صبح امروز (شنبه) جهت مقابله با شیوع کرونا آغاز شد. بنا بر آمارها، در لبنانِ با جمعیت ۶ میلیونی، به طور میانگین هفتهای ۱۱ هزار نفر به کرونا مبتلا میشوند.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔
@snn_ir