♻️ همراه با نظرات فراگیران دورۀ جامع آموزش منظومه فکری رهبر انقلاب (۱)
🌱 بسم الله الرحمن الرحیم
"فَمَن یُرِدِالله اَن یَهدِیَهُ یَشرَح صَدرَهُ لِلاِسلام"
بزرگترین درد در این جهان هزاررنگ وهزارچهره سرگشتگیست، این که ندانی برای چه به این دنیا آمدهای و برای رسیدن به آن چیز، چه بایدبکنی؟
برای رهایی از این سرگشتگی، قبول اسلام اولین قدم است ولی کافی نیست.
من اسلام وقرآن را با شهیداستاد مرتضی مطهری (ره) شناختم وحالا این شناخت به علاوه شناخت هدفم، با عضویت دراین جریان و آشنایی با اندیشهی رهبر عزیزم، امام خامنهای(مدظله العالی) تکمیل شد.
پیش از این صرفاً علاقهای تقلیدی به ایشان داشتم و میدانستم که ایشان ولیّ به حق است ولی دلیل واقعیش را نمیدانستم وحالا با شرکت دراین دوره (آموزش منظومه فکری رهبر انقلاب) دلیل آن را نیز میدانم و به عظمت شخصیت ایشان بیشتر پی بردهام و این امر باعث یقین من شده است و مرا ازسرگشتگی نجات داده است وحالا میدانم چه می خواهم وهدفم چیست وچه باید بکنم و مطمئن شدهام که در مسیر مستقیم قدم برمیدارم واین امر باعث آرامش من شده است.
با مطالعه کتاب "طرح کلی اندیشه اسلامی درقرآن" دروازهی جدیدی روبه دنیای جدیدی به روی من باز شد و تمام دانستههایم را زیرورو کرد و برخی از آنها را زیر سؤال برد.
حال و هوای من همانند کسی است که معمای بزرگی برایش حل شده است. حالا دیگر با اطمینان و یقین بیشتری دنبال ولیّ و مقتدای برحق خود یعنی امام خامنهای عزیز راه میافتم وخداوند بزرگ را به خاطر این موضوع شاکرم وازآنجایی که "اَشکرُکم لله اِشکرُکم للناس" از تمام زحمتکشان این دوره و اساتید بزرگوار تشکر میکنم و از خداوند متعال برای این بزرگواران سلامتی وتوفیقات روز افزون مسئلت میکنم. وازخداوند بزرگ میخواهم به همهی ما بصیرت واقعی ونه توهّم داشتن بصیرت عنایت بفرماید و ما را دراین مسیر ثابت قدم کند.
✍ معصومه زارعی
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری